STAŇTE SE NAŠIMI ZÁKAZNÍKY A ČERPEJTE VÝHODY
Pravidelně pořádáme pro věrné zákazníky řadu workshopů, jak pracovat s našimi produkty v gastro provozech. Workshopy jsou vedeny naším ambasadorem, šéfkuchařem Honzou Horkým.
Staňte se i vy našimi stálými zákazníky, ozvěte se našemu obchodnímu týmu a můžete čerpat podobné výhody. Kontakty najdete níže v sekci kontakty.
VYHRAJTE S GALBANI PROFESSIONALE!
Zaregistrujte se k odběru našeho newsletteru a soutěžte! Registrujte se do půlnoci 31. 7. 2024 k odběru našeho newsletteru a budete automaticky zařazeni do soutěže. Registraci k newsletteru i pravidla soutěže najdete zde: StáhnoutVYHRAJTE VSTUPENKY NA GASTRO FESTIVAL!
Odpovězte do komentářů nebo zpráv do 17.5. na našich sociálních sítích
a budete automaticky zařazeni do soutěže. Pravidla soutěže najdete
zde: Stáhnout
VYHRAJTE VE VELIKONOČNÍ SOUTĚŽI!
Zaregistrujte se k odběru našeho newsletteru a soutěžte!
Registrujte se do půlnoci Velikonočního pondělí k odběru našeho newsletteru a budete automaticky zařazeni do soutěže. Registraci k newsletteru i pravidla soutěže najdete zde: Stáhnout
VYHRAJTE POLO TRIČKO NAŠÍM LOGEM!
Zaregistrujte se k odběru našeho newsletteru a soutěžte!
Po dobu 3 týdnů soutěžíme každý týden o jinou cenu! Nyní, první týden vylosujeme z nových registrací 5 výherců, kteří se blýsknou modrým polo trikem s naším logem.
Zařaďte se mezi gastro profesionály!
Registraci k newsletteru i pravidla soutěže najdete zde: Stáhnout
JSME HRDÝM PARTNEREM SOUTĚŽE KUCHAŘ/KA ROKU 2023
Asociace kuchařů a cukrářů ČR vyhlašuje již 6. ročník soutěže pro kuchařky a kuchaře z mateřských škol, základních škol, středních škol, nemocnic, léčebných zařízení, lázní, domovů seniorů atd. Jsme rádi, že můžeme být jejím hrdým partnerem. Soutěž má ukázat možnosti v jednotlivých oblastech společného stravování, má odhalit rezervy, splnit požadavky současných strávníků a inspirovat ke zdravému trendovému vaření. Proto byly také vybrány produkty našich značek, a to speciálně v kategorii pro svačinky pro malé strávníky.
Finále soutěže se koná 25. a 26. 10. a v kategorii SVAČINKY PRO DĚTI OD 3 DO 6 ROKŮ jsou zadány jako povinné suroviny 2 naše výrobky:
- První slaná svačinka: SMETANOVÝ SÝR TARTIMALIN značkyPrésident
- Sladká svačinka: SELSKÝ JOGURT BÍLÝ od značky KUNÍN
Přejeme všem soutěžícím hodně štěstí.
OSVĚŽTE SVÉ LETNÍ MENU
S NAŠIMI NOVÝMI RECEPTY!
Přinášíme tři nové inspirativní recepty pro letní menu vaší restaurace, bistra nebo kavárny. Dipy a pomazánky v létě servírujte s pečivem, ke grilovanému masu nebo obměňte nabídku sendvičů. Základem všech receptů jsou kvalitní a čerstvé ingredience a mléčné produkty od značek Galbani či Président.
Autorem receptů je Jan Horký, český šéfkuchař, který reprezentuje Českou republiku také na řadě mezinárodních soutěží. Nové recepty jsou jednoduché a určené pro široké spektrum provozů ze světa HORECA. Nezapomeňte sledovat také náš Facebook a Instagram, kde najdete další řadu tipů a inspirace.
Celý recept na dip z čerstvého sýra se sušenými tomaty a kapary najdete zde: https://www.lactalisfoodservice.cz/recepty/dip-z-cerstveho-syra-se-susenymi-tomaty-a-kapary/
Celý recept na dip z ovčího sýra se sušenými rajčaty a pažitkou najdete zde: https://www.lactalisfoodservice.cz/recepty/dip-z-ovciho-syra-se-susenymi-rajcaty-a-pazitkou/
Celý recept na jemnou pomazánku s ricottou a kerblíkem najdete zde: https://www.lactalisfoodservice.cz/recepty/jemna-pomazanka-s-ricottou-a-kerblikem/
1. MÁJOVÁ SOUTĚŽ
🌸 Říká se, že 1. máj je lásky čas a láska prochází žaludkem❤️ A je to také ten správný čas pro speciální nabídku dezertů. Vyzkoušeli jste již naše hotové směsi na panna cottu, cheesecake, tiramisu nebo crème brûlée?
Zašlete nám do komentáře fotografie, jak tyto dezerty připravujete pro vaše hosty, a odborná porota vybere jednoho z vás, komu věnujeme dárkový balíček těchto produktů v hodnotě 2 000 Kč.
Soutěž probíhá od 1. 5. do 14. 5. 2023 na našem facebookovém profilu Lactalis Foodservice CZ.
Kompletní pravidla naleznete zde: https://bit.ly/LFS_Pravidla
VELIKONOČNÍ SOUTĚŽ
Veselé Velikonoce! Plánujete již speciální velikonoční menu pro vaše hosty? Bez kterého produktu z našeho portfolia si nedovedete představit jeho přípravu? Podělte se s námi o své velikonoční menu a vylosujeme jednoho z vás, kdo od nás dostane koš našich produktů v hodnotě 2 000Kč.
Soutěž probíhá od 7. 4. do 10. 4. 2023 na našem facebookovém profilu Lactalis Foodservice CZ.
Kompletní pravidla naleznete zde: https://bit.ly/LFS_Pravidla
Soutěž o účast na workshopu dne 5. 4. 2023 v Chef Aréně v Sulicích
Jedinečná možnost pro všechny profesionální kuchaře! Chcete se učit od těch nejlepších?
Vyhrajte workshop s ambasadorem produktů Lactalis Foodservice, Honzou Horkým 👨🍳, který získal řadu mezinárodních ocenění 🏆. Stačí do příspěvků na našich sociálních sítích Facebook a Instagram napsat, proč byste se právě vy měli workshopu zúčastnit, a porota vybere jednoho z vás. 👇
Na co se můžete těšit?
- půldenní workshop 5. 4. 2023 v Chef Aréně v Sulicích
- příprava 3chodového menu
- pro výherce zcela zdarma
Menu pro workshop:
- Mini mozzarella marinovaná ve špenátovém pestu , chipsy z bresaoly, avokádo, Tartimalin
- Krém z chřestu, losos konfitovaný v másle
- Vepřová panenka v parmské šunce “sous vide“, omáčka z choriza, hráškové pyré se zakysanou smetanou, klíčky hrášku
- Krém „Tartimalin“ se skořicí a třtinovým cukrem, jahodový tatarák, pečené listové těsto
Kompletní pravidla naleznete zde: https://bit.ly/LFS_Pravidla
ŠÉFKUCHAŘ JAN HORKÝ, AMBASADOR LACTALIS FOODSERVICE, ZÍSKAL 3. MÍSTO NA JEDNÉ Z NEJPRESTIŽNĚJŠÍCH KUCHAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ
NA SVĚTĚ
Soutěž International Catering Cup se konala letos v lednu v kolébce gastronomie, ve francouzském Lyonu, a český tým na ní zazářil se svým menu. Gratulujeme Janu Horkému i jeho týmu, který reprezentoval Českou republiku.
Kromě českého týmu ve složení šéfkuchařů Jana Horkého a Radka Davida se soutěže zúčastnilo dvanáct špičkových kulinářských týmů z celého světa, např. z Nového Zélandu, Singapuru, Vietnamu, USA, Francie nebo Mexika. Na prvním místě se umístil tým z USA, druhé místo patřilo domácímu týmu z Francie a krásné třetí vybojovali čeští šéfkuchaři, kteří dokázali, že i tak malá země, jako je Česká republika, je zastoupená špičkami ze světa gastronomie.
Zadání pro letošní soutěžící bylo zajímavé a čeští kuchaři vítězné menu připravili také za použití másla značky Président:
Mini předkrmy (presované kuře, kuřecí ravioli s kaviárem a zeleninový předkrm s kaviárem)
Rybí balotina a vol-au-vent (francouzské plněné pečivo z listového těsta plněné rybami a mušlemi)
Variace z vepřového masa (panenka, bůček, líčka), chorizo omáčka a příloha ze zeleniny zakoupené v Metru
Čokoláda a káva (dort o průměru 16 cm, mini dezert, kávové soufflé s čokoládovým středem)
Soutěž trvala celé čtyři dny a i samotné konání má svůj přesně stanovený harmonogram a pravidla. První den se kuchaři zabydlují v kuchyních, druhý den je věnován nákupu surovin, třetí den týmy vaří asi deset hodin a čtvrtý den se pokrmy finalizují v otevřených kuchyních na výstavišti. Soutěžnímu klání přihlíží několik tisíc diváků a nechybí povzbuzování týmů, vlajky a pořádný hluk. „Navíc si ve Francii šéfkuchařů nesmírně váží. I z nás se na těch pár dní staly celebrity,“ říká s úsměvem Jan Horký, ambasador produktů pro profesionální gastronomii našich značek z Lactalis Foodservice.
JSME PARTNERY PROFESIONÁLŮ ZE SVĚTA GASTRONOMIE
Jedním z našich stálých klientů je také Park hotel Popovičky nedaleko Prahy, který je vyhledávaným místem pro svou moderní gastronomii. Vážíme si toho, že například produkty značky Mlékárna Kunín našly své stále místo v přípravě denních nabídek, stálého menu á la carte či při přípravě větších rodinných či podnikových eventů tohoto hotelu.
ZE SVĚTA LACTALIS FOODSERVICE
Jste ze světa profesionální gastronomie, veřejného stravování nebo třeba vlastníte cukrárnu s vlastní výrobou? Pro Vás všechny je tu nový katalog produktů
Lactalis Foodservice 2022/23.
Kromě produktů našich značek mléčných výrobků Mlékárna Kunín, Président, Galbani a Leerdammer zde najdete i gastro tipy a recepty od šéfkuchaře Jana Horkého.
NECHTE SE INSPIROVAT
Inspirujte se pravidelně pro vás gastro provoz na našich webových stránkách, facebooku i instagramu recepty připravenými od šéfkuchaře Jana Horkého, který získal titul Kuchař roku České republiky.
Celý recept najdete zde: www.lactalisfoodservice.cz/recepty/prsa-z-kukuricneho-kurete-risotto/