Inspirujte se krémově lehkou pomazánkou z ricotty, která je jednoduchá, ale chuťově bohatá a ideální pro vaše kanapky nebo sendviče. Recept pro vás připravil šéfkuchař Honza Horký.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g ricotty Galbani
  • 100 ml smetany Président nebo Kunín 31%
  • sůl
  • černý pepř
  • 20 g čerstvého kerblíku

POSTUP:

  1. Smíchejte v míse ricottu Galbani se smetanou Président nebo smetanou Kunín 31%.
  2. Směs ochuťte solí a pepřem.
  3. Dozdobte čerstvým nasekaným kerblíkem.
  4. Takto připravenou pomazánku servírujte nejlépe na kváskovém chlebu, ideálně zakápnutou olivovým olejem, případně jako dip ke grissinám nebo čerstvé zelenině.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé