Tento jednoduchý recept pro vaši restauraci nebo bistro v sobě nese chuť středozemního venkova a je ideálním letním předkrmem. Recept připravil šéfkuchař Honza Horký.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g ovčího sýra Salakis Président
  • 200 ml smetany Président nebo Kunín 31%
  • 50 g sušených rajčat
  • 30 g čerstvé pažitky
  • sůl

 

 

 

 

POSTUP:

  1. Utřete v míse ovčí sýr Salakis pomocí vidličky a poté smíchejte se smetanou.
  2. Přidejte pokrájená sušená rajčata a najemno nasekanou pažitku.
  3. Lehce osolte a promíchejte.
  4. Dip podávejte nejlépe na tmavém pečivu a lehce zakápnutý ochuceným olejem z rajčat.

 

 

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé