Připravte lehký letní dip. Jeho jednoduchá kombinace kvalitního sýra, voňavých sušených rajčat a pikantních kaparů vytvoří dokonalý chuťový zážitek. A nejen to, tento dip je rychlý k přípravě a je ideálním předkrmem s čerstvým pečivem.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g smetanového sýra Tartimalin Président
  • sůl
  • 30 g kaparů
  • 100 g sušených rajčat

POSTUP:

  1. Smíchejte v míse smetanový sýr Tartimalin s nasekanými kapary a pokrájenými sušenými tomaty.
  2. Ochuťte solí a zlehka promíchejte.
  3. Nechte vychladit v lednici.
  4. Podávejte s bílým opečeným pečivem. Dip můžete také servírovat s masem či grilovanou zeleninou.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé