FLÉGLOVÁ
Helena
„Jmenuji se Helena Fléglová a jsem zakladatelkou HF Pastry Academy, kde vedu společně se svým týmem řadu těch nejlepších cukrářských kurzů. Být cukrářkou je pro mě životní náplní, splněným snem a každodenní radostí.“
„Jmenuji se Helena Fléglová a jsem zakladatelkou HF Pastry Academy, kde vedu společně se svým týmem řadu těch nejlepších cukrářských kurzů. Být cukrářkou je pro mě životní náplní, splněným snem a každodenní radostí.“
Dnes jsem hrdá na to, že jsem členkou Czech National Culinary Teamu, členkou představenstva Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a v neposlední řadě ambasadorkou společnosti Lactalis Foodservice za Českou republiku, protože je pro mě důležité při precizní cukrářské práci, kde záleží na každém detailu, používat ty nejlepší produkty.
„Nejčastěji pracuji se smetanou Créme Supérieure od značky Président Professionnel, kterou používáme na všech našich kurzech.
Dalším top produktem je suché máslo Tourage od značky Président Professionnel, se kterým připravujeme listové těsto nebo plundrové těsto na croissanty.
A třetím favoritem je mascarpone od značky Galbani pro přípravu krémových dezertů.
Jan Horký, šéfkuchař
Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.
Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.
Jan Horký, šéfkuchař
Jan Horký, šéfkuchař
Jan Horký, šéfkuchař