Dršťky v italském stylu. Jsou zadělávány se sušenými rajčaty a servírují se s tagliatelle, čerstvou bazalkou a kapary. Určitě stojí za vyzkoušení.

Modré pruhy
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 1800 g dršťky převařené
  • 200 g cibule
  • 1000 g tagliatelle chlazené
  • 100 g sušená rajčata s olejem
  • 100 g kapary velké
  • 10 g bazalka
  • 100 g máslo Président Tourage 84%
  • 5 dl smetana Kunín 31%
  • sůl
  • pepř
  • bílý

POSTUP:

  1. Cibulku opečeme dotmava na oleji ze sušených rajčat a přidáme dršťky. Opečeme a přidáme smetanu.
  2. Vaříme, dokud nemáme ideální hustotu omáčky. Ochutíme solí a pepřem.
  3. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě. Na másle opečeme sušená rajčata a kapary.
  4. Pokrm doplníme bylinkami.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé