Výrazný a intenzivní vývar. Plná chuť smržů a jemnost foie gras, to je to pravé.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 2 kg oháňka
  • 100 g mrkev
  • 100 g celer
  • 1× bouquet garni
  • 100 g cibule
  • 500 g foie gras
  • 20 g smrž sušený
  • 50 g máslo Président Tourage 84%
  • 2 g bylinky

POSTUP:

  1. Oháňku, zeleninu a bouquet garni dáme do 5 litrů vody a vaříme 12 hodin. Stále doléváme vodu.
  2. Po uplynutí 12 hodin scedíme a svaříme na 2 litry tekutiny. Ochutíme solí.
  3. Smrže namočíme do vývaru a pak opečeme na másle. Foie gras nakrájíme na plátky a zprudka opečeme.
  4. Servírujeme a foie gras necháme rozpustit ve vývaru.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé