Vyzkoušejte osvěžující recept na buvolí mozzarellu s bazalkovým sorbetem a vodním melounem. Dezert je ideální na léto, jelikož je krásně osvěžující.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 600 g mozzarella Galbani
  • 500 g vodní meloun
  • 100 g cukr moučka
  • 30 g bazalka
  • 50 g cukr krystal
  • 2 ks limetka
  • 500 g ledová tříšť

POSTUP:

  1. Mozzarellu natrháme na menší kousky.
  2. Vodní meloun nakrájíme na pravidelné kostky a ochutíme cukrem.
  3. Necháme marinovat 20 minut. Bazalku rozmixujeme s ledem, cukrem a limetkovou šťávou.
  4. Sorbet hned podáváme společně s mozzarellou a vodním melounem.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé