Bílé fazole, rajčata, bazalka. Jednoduchý minimalistický recept na polévku s italskými chutěmi.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 1 kg masitá rajčata
  • 1 l zeleninový vývar
  • 200 g bílé fazole
  • 1 dl olej olivový
  • 200 g parmazán Galbani
  • 20 g bazalka
  • 100 g stonky z rajčat
  • pepř
  • sůl

POSTUP:

  1. Do zeleninového vývaru dáme rajčata a stonky, které předtím upečeme při 180 °C 30 minut.
  2. Pak je vaříme ve vývaru 2 hodiny. Vývar procedíme přes plátno a ochutíme solí.
  3. Do vývaru dáme vařit bílé fazole.
  4. Podáváme s tenkými plátky parmazánu, bazalkou a nakonec zakápneme olivovým olejem.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé