Pokud milujete kombinaci rajčat a mozzarelly, tak právě pro vás šéfkuchař Honza Horký vytvořil skvělou alternativu s lanýžovým olejem.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 300 g cherry rajčat
  • 500 g mini mozzarelly Galbani
  • 50 ml lanýžového oleje
  • sůl
  • barevný pepř
  • toastový chléb
  • 30 g čerstvé bazalky

POSTUP:

  1. Cherry rajčátka a mini mozzarellu nakrájejte na poloviny.
  2. Ochuťte lanýžovým olejem, osolte a opepřete. Nechte 5 minut marinovat.
  3. Toastový chléb nakrájejte na dlouhé hranolky a ze všech stran jej opečte nasucho na pánvi. Bazalku natrhejte na lístky.
  4. Servírujte toasty s mozzarellou a rajčátky, zakápněte lanýžovým olejem z marinády a dozdobte lístky bazalky.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé