Ikonický italský dezert, který si získal oblibu po celém světě. Jeho příprava je nenáročná. Šéfkuchař Honza Horký zvolil tentokrát netradiční plating a ozvláštnil tento recept granátovým jablkem.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 1 l směsi pro přípravu tiramisu Galbani
  • 30 g kakaa
  • 100 g granátového jablka
  • 360 g cukrářských piškotů
  • 100 ml silné černé kávy
  • Klíčky a bylinky na ozdobu

POSTUP:

  1. Vychlazenou směs pro přípravu tiramisu Galbani přelijeme do mísy a šleháme 5 minut do pěny. Necháme 5 minut zachladit a pomocí cukrářského sáčku vymačkáme krém na talíř.
  2. Piškoty nakrájíme nebo rozlomíme, lehce namočíme v kávě a následně obalíme v kakau.
  3. Připravené piškoty přendáme na talíř ke krému.
  4. Dezert ozdobíme granátovým jablkem, bylinkami a posypeme kakaem.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé