Výborný předkrm z lokálních surovin. Libové králičí maso zvýrazněné pancettou, doplněné o křupavý ochucený toast s lehkým salátkem.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 1200 g králičí hřbet
  • 200 g pancetta Galbani
  • 200 g petržel
  • 150 g med
  • 150 g dijonská horčice
  • 1,5 dl olej slunečnicový
  • 100 g špenát listový
  • pepř
  • sůl
  • 200 g toastový chléb
  • 300 g šalotka
  • malinový ocet
  • 20 g cukr krystal
  • 200 g česnek

POSTUP:

  1. Králičí hřbet obalíme v nasekané petrželi. Lehce osolíme. Zabalíme do pancetty a pak do fólie.
  2. Dáme péci do konvektomatu při 75 °C na 1 hodinu. Po vyjmutí opečeme na másle. Pak vychladíme a krájíme na jednotlivé porce.
  3. Med smícháme s hořčicí a přidáme olej. Vytvoříme hladký dresink. Toastový chléb opečeme na olivovém oleji spolu s česnekem.
  4. Šalotku dáme do vakua společně s malinovým octem a cukrem. Necháme 30 minut zavakuované a pak podáváme. Pokrm doplníme petrželí s listovým špenátem.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé