Pokud máte chuť trochu experimentovat a ozvláštnit své menu, terina z chobotnice je ideální volbou.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 1500 g chobotnice
  • 30 g želatina
  • 400 g šalotka
  • 3 dl aceto balsamico
  • 50 g med
  • 5 ks fíky
  • 100 g salát rukola
  • 150 g cheddar Président
  • 2 dl olivový olej
  • sépiové barvivo
  • pepř bílý

POSTUP:

  1. Chobotnici uvaříme doměkka. Nakrájíme ji najemno. Vývar z chobotnice svaříme a přidáme aceto balsamico a sépiové barvivo.
  2. Přidáme želatinu a smícháme s chobotnicí. Necháme zatuhnout a krájíme na porce.
  3. Zbytek aceta balsamica svaříme s medem a vytvoříme hustou omáčku.
  4. Rukolu smícháme s pokrájeným cheddarem a nakrájenými fíky. Ochutíme olejem a pepřem.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé