Kombinace krevet a pancetty není odteď žádné tabu. Krémové avokádo vše doladí a zjemní. Zkuste tento dokonalý předkrm.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 300 g avokádo
  • 800 g krevety black tiger
  • 300 g medový meloun
  • 200 g pancetta Galbani
  • 1 dl olivový olej
  • bylinky
  • 50 g citronová šťáva
  • sůl
  • 100 g salát pak choi
  • 200 g zakysaná smetana Kunín 15%

POSTUP:

  1. Krevety nakrájíme na kostičky a přidáme avokádo na kostičky.
  2. Ochutíme pouze solí a citronovou šťávou. Necháme cca 10 minut odležet.
  3. Vodní meloun nakrájíme, pouze lehce osolíme. Pancettu nakrájíme na malé kostičky a vypečeme dokřupava.
  4. Přidáme zakysanou smetanu a lístky pak choi.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé