Vyzkoušejte doplnit klasickou recepturu tataráku pikantním česnekovým dipem, který se perfektně hodí k topinkám, spolu s variací, kdy kvalitní maso ozvláštní chutná bresaola.

Modré pruhy
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 800 g hovězí svíčková
  • 200 g bresaola Galbani
  • 100 ml olivový olej
  • sůl vločky
  • 150 g chléb
  • 100 g česnek
  • 200 g Président Tartimalin
  • 100 g hráškové klíčky

 

 

POSTUP:

  1. Hovězí svíčkovou nakrájíme na malé kostičky. Smícháme s bresaolou Galbani nakrájenou na velice jemné kousky.
  2. Ochutíme olivovým olejem a vločkovou solí. Z plátků chleba vykrojíme pravidelné tvary a usmažíme je dokřupava.
  3. Polovinu přichystaného česneku nastrouháme najemno a smícháme s Tartimalinem. Ochutíme lehce solí.
  4. Zbytek česneku opečeme na grilu nasucho. Nakrájíme na plátky. Servírujeme.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé