Vyzkoušejte doplnit klasickou recepturu tataráku pikantním česnekovým dipem, který se perfektně hodí k topinkám, spolu s variací, kdy kvalitní maso ozvláštní chutná bresaola.
45 minut
SUROVINY:
800 g hovězí svíčková
200 g bresaola Galbani
100 ml olivový olej
sůl vločky
150 g chléb
100 g česnek
200 g Président Tartimalin
100 g hráškové klíčky
POSTUP:
Hovězí svíčkovou nakrájíme na malé kostičky. Smícháme s bresaolou Galbani nakrájenou na velice jemné kousky.
Ochutíme olivovým olejem a vločkovou solí. Z plátků chleba vykrojíme pravidelné tvary a usmažíme je dokřupava.
Polovinu přichystaného česneku nastrouháme najemno a smícháme s Tartimalinem. Ochutíme lehce solí.
Zbytek česneku opečeme na grilu nasucho. Nakrájíme na plátky. Servírujeme.