Opravdu rychlá a přitom efektní na pohled, taková jsou v sous vide připravená kuřecí prsa s pancettou.
80 minut
Bezlepek
SUROVINY:
1500 g kuřecí prsa
1 dl olej olivový
2 dl Bio mléko polotučné Kunín
150 g parmazán Galbani
50 g máslo Président Tourage 84%
1200 g hrášek zrno
150 g pancetta Galbani
50 g Selský jogurt bílý Kunín
200 g mini cibulky nakládané
20 g špenát lístky
POSTUP:
Kuřecí prsa rozkrojíme na plátky a ochutíme lehce solí. Poklademe plátky pancetty na potravinářskou fólii a zarolujeme. Uložíme do vakua a ve vodní lázni připravujeme při 68 °C cca 40 minut. Následně maso hned krájíme a podáváme.
Hrášek zrno pouze rozmačkáme a smícháme s cibulkami. Ochutíme solí a opečeme na másle.
Z parmazánu vykrájíme pravidelné plátky a použijeme je na pokrm. Zbytek parmazánu rozvaříme v mléce a přidáme bílý jogurt.