Opravdu rychlá a přitom efektní na pohled, taková jsou v sous vide připravená kuřecí prsa s pancettou.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 1500 g kuřecí prsa
  • 1 dl olej olivový
  • 2 dl Bio mléko polotučné Kunín
  • 150 g parmazán Galbani
  • 50 g máslo Président Tourage 84%
  • 1200 g hrášek zrno
  • 150 g pancetta Galbani
  • 50 g Selský jogurt bílý Kunín
  • 200 g mini cibulky nakládané
  • 20 g špenát lístky

POSTUP:

  1. Kuřecí prsa rozkrojíme na plátky a ochutíme lehce solí. Poklademe plátky pancetty na potravinářskou fólii a zarolujeme. Uložíme do vakua a ve vodní lázni připravujeme při 68 °C cca 40 minut. Následně maso hned krájíme a podáváme.
  2. Hrášek zrno pouze rozmačkáme a smícháme s cibulkami. Ochutíme solí a opečeme na másle.
  3. Z parmazánu vykrájíme pravidelné plátky a použijeme je na pokrm. Zbytek parmazánu rozvaříme v mléce a přidáme bílý jogurt.
  4. Ochutíme solí a nakonec přidáme máslo.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé