Jednoduché sýrové krokety z pikantní gorgonzoly. Výrazná chuť rukolového salátu a pečená pancetta. To je zaručený recept na skvělý italský salát.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g gorgonzola Galbani
  • 100 g strouhanka
  • 3 ks vejce
  • 500 g pancetta Galbani
  • 500 g rukola
  • ředkvička
  • 2 dl olivový olej
  • 1 g sůl plátková
  • 1 dl vinný ocet

POSTUP:

  1. Z gorgonzoly Galbani vytvarujeme pravidelné kuličky a obalíme je ve strouhance. Smažíme a podáváme teplé.
  2. Rukolu ochutíme olejem a vinným octem.
  3. Pancettu usušíme mezi dvěma plechy při 180 °C 15 minut.
  4. Pokrm doplníme ředkvičkou na plátky.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé