Navnaďte své chuťové buňky předkrmem zajímavých chutí. Křupavé a chuťově výrazné krokety z fety vás zaručeně překvapí.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g kaštany vakuované
  • 1,5 kg salát římský
  • 200 ml Bio mléko Kunín
  • 50 g máslo Président Tourage 84%
  • 50 g cukr krystal
  • 100 ml slunečnicový olej
  • sůl
  • 100 g feta Salakis Président
  • 100 g strouhanka
  • olej na smažení
  • 10 g med
  • 50 ml olivový olej
  • 50 g pažitka

POSTUP:

  1. Na másle opečeme kaštany. Pár jich necháme stranou. Opečené kaštany zalijeme mlékem a smetanou. Vaříme doměkka.
  2. Poté rozmixujeme do hladkého pyré. Ochutíme solí a cukrem. Med smícháme s olivovým olejem. Římský salát nakrájíme na čtvrtiny.
  3. Zbylé kaštany dopečeme na másle s cukrem a necháme lehce zkaramelizovat. Můžeme lehce osolit. Fetu rozmačkáme a smícháme s nasekanou pažitkou. Ochutíme solí a vytvarujeme kulaté krokety.
  4. Obalíme ve vejci a poté ve strouhance. Ihned smažíme dokřupava. Servírujeme salát zakápnutý medovou zálivkou, krokety a opečené kaštany.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé