Kuřecí prsíčka v kombinaci s tomatovým risottem a hoblinkami parmazánu zjemněná máslem, tak to je ideální večeře v italském stylu.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 1800 g prsa z kukuřičného kuřete
  • 1200 g rýže na risotto
  • 4 dl bílé víno
  • 4 dl zeleninový vývar
  • 200 g máslo Président Tourage 84%
  • 200 g sušená rajčata
  • 200 g parmazán Galbani
  • 5 g bazalka
  • 1 g sušená chrpa a měsíček
  • sůl
  • 2 dl olej olivový
  • 200 g šalotka

POSTUP:

  1. Kuřecí prsa ochutíme solí a upravíme „sous vide“ při 65 °C 40 minut. Šalotku opečeme na oleji. Přidáme rýži a opečeme. Zalijeme vývarem a vínem. Postupně přiléváme.
  2. V polovině vaření přidáme nasekaná sušená rajčata a vaříme.
  3. Přidáme máslo a parmazán a podáváme.
  4. Celý pokrm doplníme parmazánem a bazalkou.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé