Lehký dezert nejen chutí, ale i přípravou. Pravé italské mascarpone pozvednuté chutí čerstvé bazalky a křupavé listové těsto.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 5 g bazalka
  • 1000 g mascarpone Galbani
  • 500 g listové těsto
  • 50 g cukr krystal
  • 50 g cukr moučka
  • 1 ks vanilkový lusk
  • sušené jedlé květy
  • 1 dl smetana Kunín 31%

POSTUP:

  1. Mascarpone přimícháme ke smetaně a ochutíme cukrem.
  2. Listové těsto nakrájíme na slabé proužky a posypeme vanilkovým cukrem.
  3. Pečeme při 190 °C cca 10 minut. Pak podáváme hned teplé.
  4. Celý pokrm doplníme sušenými květy

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé