Jednoduchým, rychlým a efektním předkrmem od šéfkuchaře Honzy Horkého je marinovaný ovčí sýr v bylinkovém oleji. Nechte se inspirovat a vyzkoušejte pokrm ideální do celoročního menu.
20 minut
Vegetarian
SUROVINY:
200 ml olivového oleje
10 g čerstvé bazalky
10 g čerstvé petrželky
10 g baby špenátu
sůl
pepř
500 g salátového sýra Salakis Président
toastový chléb
5 g čerstvé pažitky
POSTUP:
V olivovém oleji rozmixujte bazalku, petrželku a špenát. Ochuťte solí a pepřem.
Sýr nakrájejte na 1,5cm kostky a dejte marinovat do připraveného zeleného oleje na 10 minut.
Toastový chléb nakrájejte na kostky a opečte je nasucho na pánvi.
Servírujte marinovaný sýr s opečeným pečivem a navrch dozdobte čerstvou pažitkou.