Jednoduchým, rychlým a efektním předkrmem od šéfkuchaře Honzy Horkého je marinovaný ovčí sýr v bylinkovém oleji. Nechte se inspirovat a vyzkoušejte pokrm ideální do celoročního menu.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 200 ml olivového oleje
  • 10 g čerstvé bazalky
  • 10 g čerstvé petrželky
  • 10 g baby špenátu
  • sůl
  • pepř
  • 500 g salátového sýra Salakis Président
  • toastový chléb
  • 5 g čerstvé pažitky

POSTUP:

  1. V olivovém oleji rozmixujte bazalku, petrželku a špenát. Ochuťte solí a pepřem.
  2. Sýr nakrájejte na 1,5cm kostky a dejte marinovat do připraveného zeleného oleje na 10 minut.
  3. Toastový chléb nakrájejte na kostky a opečte je nasucho na pánvi.
  4. Servírujte marinovaný sýr s opečeným pečivem a navrch dozdobte čerstvou pažitkou.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé