Svěží předkrm, kde se krémová textura mozzarelly snoubí s aromatickými bylinkami. Opečené tmavé toasty přidávají pokrmu křupavost, což vytváří texturovou harmonii.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 300 ml olivového oleje
  • 50 g bazalky
  • 100 g listového špenátu
  • 1 kg Mozzarelly Mini Galbani
  • 500 g smetanového sýra Tartimalin Président
  • 200 g sušených tomat
  • 1 kg tmavého toastového chleba
  • 200 g ledového salátu
  • Sůl, pepř

POSTUP:

  1. V olivovém oleji rozmixujeme bazalku a špenát. Ochutíme solí. Do pesta přidáme Mozzarellu Mini Galbani bez nálevu. Necháme 10 minut marinovat.
  2. Rozmixujeme smetanový sýr Tartimalin Président se sušenými tomaty a vytvoříme hladký krém. Osolíme a opepříme.
  3. Z tmavého toastového chleba vykrojíme kolečka a opečeme je nasucho, dokud nebudou křupavá.
  4. Pokrm servírujeme podle fotografie spolu s ledovým salátem a nasekanými sušenými tomaty.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé