Mini mozzarella marinovaná v bylinkovém pestu, opečené tmavé toasty
Svěží předkrm, kde se krémová textura mozzarelly snoubí s aromatickými bylinkami. Opečené tmavé toasty přidávají pokrmu křupavost, což vytváří texturovou harmonii.
20 minut
10 PORCÍ
Vegetarian
SUROVINY:
300 ml olivového oleje
50 g bazalky
100 g listového špenátu
1 kg Mozzarelly Mini Galbani
500 g smetanového sýra Tartimalin Président
200 g sušených tomat
1 kg tmavého toastového chleba
200 g ledového salátu
Sůl, pepř
POSTUP:
V olivovém oleji rozmixujeme bazalku a špenát. Ochutíme solí. Do pesta přidáme Mozzarellu Mini Galbani bez nálevu. Necháme 10 minut marinovat.
Rozmixujeme smetanový sýr Tartimalin Président se sušenými tomaty a vytvoříme hladký krém. Osolíme a opepříme.
Z tmavého toastového chleba vykrojíme kolečka a opečeme je nasucho, dokud nebudou křupavá.
Pokrm servírujeme podle fotografie spolu s ledovým salátem a nasekanými sušenými tomaty.