Variace na nakládaný hermelín s vůní čerstvých bylinek. Ideální pokrm k pivu, ale i k vínu, skvěle doplňující vaši nabídku pokrmů. Opět pod taktovkou skvělého Honzy Horkého.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 200 ml olivového oleje
  • 100 g baby špenátu
  • 20 g čerstvé bazalky
  • 10 g čerstvých bylinek
  • sůl
  • pepř
  • 1 kg camembertu
  • 300 g kváskového chleba

POSTUP:

  1. Rozmixujte v olivovém oleji lístky baby špenátu, čerstvou bazalku a další čerstvé bylinky dle vašeho výběru. Osolte a opepřete.
  2. Camembert nakrájejte na menší dílky a zalijte připraveným olejem s bylinkami. Nechte 10 minut marinovat.
  3. Kváskový chléb nakrájejte na delší hranolky a opečte nasucho na rozpálené pánvi ze všech stran.
  4. Servírujte marinovaný sýr s opečeným pečivem. Vše zalijte marinádou z bylinek a špenátu a dozdobte navrch lístky čerstvé bazalky.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé