Dalším z receptů Honzy Horkého je předkrm s jemnou mini mozzarellou Galbani obalenou v křupavém kabátku z parmské šunky. Překvapte své hosty něčím novým a vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý pokrm.

Modré pruhy
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g mini mozzarelly Galbani
  • 200 g plátků Prosciutta Cruda Galbani
  • francouzská bageta
  • pepř
  • sůl
  • 100 ml olivového oleje
  • 20 g čerstvých bylinek
  • 30 g hráškových klíčků

POSTUP:

  1. Kuličky mini mozzarelly zabalte do plátků šunky.
  2. Rozpalte pánev a zprudka obalené kuličky opečte ze všech stran.
  3. Francouzskou bagetu podélně rozkrojte, poté nakrájejte na jednotlivé porce. Osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem a opečte na grilovací pánvi.
  4. Čerstvé bylinky nasekejte nadrobno a smíchejte je s mikrobylinkami. Osolte, opepřete a zalijte olivovým olejem. Servírujte porci opečeného pečiva s kuličkami z mozzarelly v šunce a navrch dozdobte ochucenými klíčky hrášku s bylinkami.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé