Inspirujte se předkrmem ideálním na vaše zimní menu od skvělého šéfkuchaře Honzy Horkého. Kombinaci kozího sýra a čerstvých bylinek nic nepřekoná.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 600 g kozího sýra Rondin Président
  • 50 ml olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 20 g čerstvé pažitky
  • 5 g čerstvého tymiánu
  • 10 g čerstvých bylinek
  • 3 vejce
  • 200 g panko strouhanky
  • 1 l slunečnicového oleje
  • 20 g hráškových klíčků

POSTUP:

  1. Rozmačkejte pomocí vidličky kozí sýr s olivovým olejem. Osolte a opepřete.
  2. Nasekejte najemno pažitku, tymián i ostatní oblíbené bylinky. Promíchejte se sýrem.
  3. Tvarujte do kuliček a poté obalte v rozšlehaných vejcích a panko strouhance.
  4. Smažte v oleji rozehřátém na 160 °C. Podávejte s hráškovými klíčky zakápnutými olivovým olejem s čerstvě pomletým pepřem a solí.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé