Tento sofistikovaný předkrm překvapí kontrastem chutí, kde se kombinuje jemná slanost sýra s osvěžující sladkostí ovoce. Ideální pro gurmánské pohoštění.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 100 g čerstvého sýra Rondin Président
  • 10 g pažitky
  • 5 vajec
  • 300 g strouhanky
  • 500 ml oleje na smažení
  • 500 g smetanového sýra Tartimalin Président
  • 1 vanička klíčků řeřichy
  • 300 g meruněk
  • 5 g tymiánu
  • 5 g plátkové soli
  • 100 ml olivového oleje
  • Sůl, pepř

POSTUP:

  1. Na malé kousky natrhaný čerstvý kozí sýr Rondin Président rozmícháme s nasekanou pažitkou, solí a pepřem. Poté ze směsi vytvarujeme koule.
  2. Krokety obalíme ve vajíčku a strouhance a smažíme ponořené v oleji na 180 °C po dobu 3 minut.
  3. Smetanový sýr Tartimalin Président rozšleháme s klíčky řeřichy, solí a pepřem. Hned můžeme podávat na talíř.
  4. K bylinkovému krému na talíř přidáme krokety a na kostičky nakrájené čerstvé meruňky. Ozdobíme tymiánem, posypeme plátkovou solí a nakonec pokapeme olivovým olejem.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé