Vyzkoušejte svěží polévku. Celer a brambory zjemněné jogurtem. Nakyslá chuť dostane polévku na vyšší úroveň.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g celer
  • 3 dl smetana Kunín
  • 100 g šalotka
  • 50 g máslo Président Tourage
  • 300 g brambory
  • zeleninový vývar
  • 2 dl Selský bílý jogurt Kunín
  • sůl
  • 1 dl olivový olej
  • kmín mletý

POSTUP:

  1. Šalotku nakrájíme nadrobno a opečeme na másle.
  2. Celer a brambory nakrájené na malé kousky opékáme v konvektomatu při 180 °C přibližně 20 minut.
  3. Poté přidáme k šalotce a opečeme společně. Zalijeme vývarem a rozvaříme doměkka.
  4. Přidáme jogurt, smetanu a kmín. Vše provaříme a rozmixujeme na hladký krém. Nakonec do krému vmícháme olivový olej.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé