Plnou chuť kukuřičné polévky podtrhuje jemná mozzarella. O svěží nádech se postará čerstvá bazalka. Vyzkoušejte.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 50 g cukr krystal
  • 600 g kukuřice zrno
  • 4 dl smetana Kunín 31%
  • 5 dl zeleninový vývar
  • 100 g šalotka
  • sůl
  • 200 g mozzarella Galbani
  • 2 g bazalka
  • 100 g máslo Président Tourage 84%

POSTUP:

  1. Cukr krystal rozpustíme v hrnci, přidáme nasekanou šalotku a přisypeme kukuřici. Zalijeme zeleninovým vývarem a smetanou.
  2. Vaříme přibližně 10 minut a poté přidáme mozzarellu.
  3. Zahustíme na závěr 80 gramy másla.
  4. Krém zdobíme bazalkou a kukuřicí opečenou na zbývajícím másle.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé