Pro váš catering prémiový recept z krásných ingrediencí, jako je hovězí srdce a artyčoky. Příprava v sobě snoubí výraznou uzenou chuť v kontrastu s jemností artyčokového krému.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 1000 g artyčoky sterilované
  • 5 dl smetana Kunín 31 %
  • 100 g máslo Président Tourage
  • 200 g šalotka
  • 4 dl zeleninový vývar
  • 1 dl olivový olej
  • 50 g pancetta Galbani
  • 300 g srdce hovězí
  • 2 g tymián

POSTUP:

  1. Šalotku opečeme na oleji, přidáme pancettu a 2/3 artyčoků. Zalijeme vývarem. Vaříme doměkka.
  2. Pak přidáme smetanu, rozmixujeme a procedíme. Zbytek artyčoků opečeme na másle a použijeme do polévky.
  3. Hovězí srdce uvaříme doměkka a zaudíme.
  4. Necháme vychladit a krájíme na kostky, které opečeme na másle. Pokrm doplníme tymiánem.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé