Pro váš catering prémiový recept z krásných ingrediencí, jako je hovězí srdce a artyčoky. Příprava v sobě snoubí výraznou uzenou chuť v kontrastu s jemností artyčokového krému.
180 minut
Bezlepek
SUROVINY:
1000 g artyčoky sterilované
5 dl smetana Kunín 31 %
100 g máslo Président Tourage
200 g šalotka
4 dl zeleninový vývar
1 dl olivový olej
50 g pancetta Galbani
300 g srdce hovězí
2 g tymián
POSTUP:
Šalotku opečeme na oleji, přidáme pancettu a 2/3 artyčoků. Zalijeme vývarem. Vaříme doměkka.
Pak přidáme smetanu, rozmixujeme a procedíme. Zbytek artyčoků opečeme na másle a použijeme do polévky.
Hovězí srdce uvaříme doměkka a zaudíme.
Necháme vychladit a krájíme na kostky, které opečeme na másle. Pokrm doplníme tymiánem.