Vyzkoušejte rychlý sorbet s kokosem. Je doplněný o čerstvé ostružiny a věřte, že tato kombinace si vás získá.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 2 dl kokosový sirup
  • 500 g ostružiny
  • 20 g tymián
  • 200 g tvaroh na pečení polotučný Président
  • 200 g cukr moučka
  • 1 kg ledová tříšť
  • 50 g kokos strouhaný
  • 1 ks limetka

POSTUP:

  1. Ostružiny nakrájíme na poloviny. Část necháme stranou na plnění koulí a ochutíme cukrem. Podáváme čerstvé.
  2. Tvaroh smícháme s cukrem a limetkovou šťávou a podáváme.
  3. Led smícháme s kokosovým sirupem, strouhaným kokosem a cukrem.
  4. Rozmixujeme a vytvoříme hladký sorbet. Ze sorbetu uděláme kouli, do které dáme ostružinu.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé