Kaštany jsou krásnou sezonní surovinou a jemný krém v kombinaci s foie gras a sušenou šunkou je vyzdvihne ještě výš.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g kaštany loupané
  • 5 dl smetana Kunín
  • 5 dl zeleninový vývar
  • 100 g cibule
  • 50 gcukr krystal
  • 200 g foie gras
  • 20 g lístek šťovíku
  • 150 g prosciutto Galbani
  • 50 g máslo Président Tourage 84%
  • pepř
  • sůl

POSTUP:

  1. Na másle opečeme cibulku a přidáme kaštany. Opečeme a přidáme cukr.
  2. Z prosciutta vykrájíme pravidelné tvary, odřezky dáme ke kaštanům a ještě vypečeme. Zalijeme vývarem a necháme rozvařit vše doměkka.
  3. Pak přidáme smetanu a rozmixujeme na hladký krém.
  4. Polévku doplníme opečenými foie gras a šťovíkem zabaleným ve vykrájeném prosciuttu.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé