Klasické a známé chutě v moderním pojetí, takový je hříbkový krém zdobený kmínovým olejem.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 20 g hřiby sušené
  • 200 g hřiby čerstvé
  • 2 g kmín mletý
  • 2 dl olej slunečnicový
  • 200 g kváskový chléb
  • 200 g cibule bílá
  • 4 dl smetana Kunín 31%
  • 100 g máslo Président Tourage 84%
  • 1 l zeleninový vývar
  • sůl
  • 30 g petržel plochá

POSTUP:

  1. Sušené hřiby namočíme do zeleninového vývaru. Na másle opečeme cibulku a přidáme čerstvé hřiby. Opečeme a zalijeme zeleninovým vývarem s houbami.
  2. Necháme vařit a přidáme smetanu. Svaříme cca o 1 dl a rozmixujeme na hladký krém. Ochutíme solí.
  3. Chléb nakrájíme na malé kousky a opečeme na másle s kmínem.
  4. Vkládáme do hotové polévky. Slunečnicový olej zahřejeme s kmínem a zakápneme na závěr polévku. Doplníme petrželí.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé