Překvapte na cateringu tímto neotřelým dezertem. Stačí pár ingrediencí a vaše chuťové pohárky se rozezní jemnou chutí chřestu, intenzivní chutí čokolády a pikantní kyselostí limetky.

Modré pruhy
Vegetarian Icon Vegetarian Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g chřest zelený
  • 5 dl smetana Kunín
  • 100 g hořká čokoláda
  • 100 g cukr krystal
  • 5 ks limetka celá
  • 100 g med
  • 4 g agar
  • 1 dl Selský jogurt Kunín bílý

POSTUP:

  1. Čokoládu rozpustíme a smícháme s vyšlehanou smetanou. Ochutíme 1/3 cukru.
  2. Chřest nakrájíme na malé kousky a smícháme s medem. Provaříme a přidáme bílý jogurt a smetanu.
  3. Rozmixujeme a procedíme. Necháme zamrazit v mrazáku za občasného míchání anebo dáme připravit do zmrzlinového stroje. Zbývající cukr krystal rozpustíme, přilijeme limetkovou šťávu, přidáme lístky špenátu a provaříme.
  4. Rozmixujeme. Přidáme agar a necháme zatuhnout. Pak servírujeme.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé