Snadné carpaccio ozvláštněné pestem z kaparů. Pravá buvolí mozzarella dodá potřebnou jemnost. Hotové raz dva.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 600 g bresaola Galbani
  • 100 g kapary obří
  • 50 g petržel plochá
  • 2 dl olivový olej
  • 300 g tramezzini
  • 20 g rukola
  • 50 g máslo
  • 100 g šalotka

POSTUP:

  1. Bresaolu položíme na fólii a vykrojíme do tvaru čtverce jako na fotografii.
  2. Kapary rozmixujeme s petrželí a šalotkou. Přidáme olej a ochutíme solí.
  3. Mozzarellu roztrhneme a zalijeme pestem.
  4. Tramezzini vykrojíme pomocí kulaté formičky a opečme na másle. Dozdobíme rukolou.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé