Krásný a barevný pokrm, kde dominuje bresaola v kombinaci s hruškou a dýní, hodící se ke skleničce bílého vína.

Modré pruhy
Glutenfree Icon Bezlepek
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 500 g bresaola Galbani
  • 300 g hrušky
  • 10 g bazalka
  • 100 g rukola
  • 2 dl olej olivový
  • 20 g hrubozrnná hořčice
  • 20 g med
  • 200 g dýně Hokkaidó
  • 1 dl jablkový ocet
  • sůl
  • 20 g cukr krystal
  • 50 g máslo Président Tourage 84%
  • 30 g petržel

POSTUP:

  1. Lístky rukoly smícháme s bazalkou a petrželí. Dýni nakrájíme na kostky a ochutíme jablkovým octem a cukrem.
  2. Necháme asi 1 hodinu marinovat. Dáme péci při 180 °C na 10 minut. Potřeme máslem, pak necháme vychladit a krájíme na porce.
  3. Hrušku vykrájíme na pravidelné tvary a pouze lehce osolíme. Med smícháme s hořčicí a olejem. Vytvoříme hladký dresink.
  4. Nakonec podáváme se zamotanou bresaolou.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé