Kontrast studeného, osvěžujícího avokáda s teplým toastem s křupavou parmskou šunkou. Na tento chod jen tak nezapomenete.

Modré pruhy
Modré pruhy

SUROVINY:

  • 250 g mascarpone Galbani
  • 10 ks avokádo
  • 300 g rajčata
  • 300 g toastový chléb tmavý
  • 1 dl olivový olej
  • 150 g parmská šunka Galbani
  • 1 g tymián
  • sůl
  • pepř barevný
  • 0,5 dl smetana Kunín 31%

POSTUP:

  1. Avokádo vyloupneme a polovinu nakrájíme na kostky, k tomu přidáme na kostky nakrájená rajčata.
  2. Ochutíme solí, pepřem a olivovým olejem. Vychladíme.
  3. Zbytek avokáda smícháme s mascarpone, smetanou a ochutíme solí a pepřem. Parmskou šunku vypražíme a na tuku ze šunky opečeme vykrájené toasty.
  4. Mascarpone vyšleháme, přidáme trochu cukru a plátkovou sůl. Tvarujeme noky a následně ještě posypeme plátkovou solí. Doplníme salátem frisée.

PRODUKTY POUŽITÉ V RECEPTU

DALŠÍ RECEPTY

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé