dezerty & směsi na dezerty - směsi na dezerty

Směs pro přípravu Crème Brûlée

Président - Créme Brulée
Glutenfree Icon Vegetarian Icon
SE ZRNKY BOURBONSKÉ VANILKY | JAKO OD PROFESIONÁLNÍHO KUCHAŘE |

SLOŽENÍ

smetana

odstředěné mléko

cukr

vaječné žloutky 5 %

modifikovaný kukuřičný škrob

sušené odstředěné mléko

přírodní aroma bourbonské vanilky

zrnka vanilkového lusku

stabilizátory: karagenan, xanthan

barviva: E 101, E 160b

1 l

Obsažené alergeny

vejce
mléko

Výživové údaje na 100 g

  • Energie 838 (kJ) / 201 (kcal)
  • Tuky 13 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 8,3 g
  • Sacharidy 18 g
  • z toho cukry 16 g
  • Bílkoviny 3 g
  • Sůl 0,1 g

VÍTEJTE VE SVĚTĚ PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Děkujeme za Vaši registraci.
Zkontrolujte svou doručenou poštu a nenechte si ujít novinky od Lactalis Foodservice.

Obdržení potvrzovacího e-mailu může trvat až několik minut.

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé

NENECHTE SI UJÍT NOVINKY PRO PROFESIONÁLY
ze světa gastronomie!

Jan Horký Podpis SVG malé

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký, šéfkuchař

Jan Horký Podpis SVG malé